Mini 4 daagse 2016

Het schoolontbijt

Het schoolontbijt

Woensdag 11 november hoefden we thuis niet te ontbijten, want we gingen gezellig op school eten. Eerst deden we ochtendgymnastiek in de gymzaal en daarna gingen we aan tafel. Het eten smaakte ons prima.

Herfst

Herfst, herfst, wat heb je te koop 100 duizend blaadjes op een hoop.......? en ja al die herfstblaadjes waren heel belangrijk in de groep. Allereerst om onze herfsttafel heel mooi te maken zodat onze zelfgemaakte paddenstoelen een mooi plekje hadden om te staan en de egeltjes van klei zich heerlijk konden verstoppen. Ook maakten we met de blaadjes bladerkettingen en versierden we er een eekhoorn mee. Kortom, niet alleen buiten, maar ook in de klas is het echt hetfst.

Nu Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten bijna aan gaat komen in ons land, zal de klas weer langzaam gaan veranderen. Er komen cadaeutjes, Sint en Piet zullen er komen te hangen en natuurlijk de stoomboot. In de klas zullen de liedjes over Sinterklaas  en zijn Zwarte Pieten weer volop gaan klinken. Heel gezellig allemaal en ook een beetje spannend!

De eerste weken

?De eerste weken?.

Met een groep van 11 kinderen zijn we dit schooljaar begonnen. Heel spannend allemaal, een nieuwe school, een nieuwe klas, nieuwe kinderen en nieuwe juffen!
We zijn al aardig aan elkaar gewend. We oefenen hard om elkaars naam te leren. Er hangen al mooie werkjes van ons aan de lijnen in de klas.
Alles wat we doen deze weken heeft te maken met "ik" .  De werkjes, de taal en rekenspelletjes en het gymmen in het speellokaal.

Welkom bij groep 1c

Hier komen onze foto's te staan. We wensen u veel kijkplezier!

Archief 14/15 groep 1c

Klik hier om te kijken wat we vorig schooljaar allemaal gedaan hebben.

Nieuw mijnalbum

Embedcode is leeg.